side-area-logo

Silver Award για το Streetwork Project στα Healthcare Business Awards 2020

Silver Award για το Streetwork Project στα Healthcare Business Awards 2020

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου η τελετή απονομής των Healthcare Business Awards 2020 για 5η συνεχή χρονιά. Silver Award απονεμήθηκε στους συλλόγους «Θετική Φωνή» (Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος) και «Προμηθέας» (Σύλλογος Ασθενών Ήπατος Ελλάδος), στο πλαίσιο της σειράς κοινών παρεμβάσεων για την προστασία ευάλωτων κοινωνικών ομάδων μέσω του Streetwork Project.

Με τη σειρά τους, οι Σύλλογοι αφιέρωσαν για άλλη μια φορά το βραβείο σε όλους τους εθελοντές της δράσης και όλους τους υποστηρικτές (συλλόγους, οργανισμούς ή εταιρείες) που εκδήλωσαν εμπράκτως την υποστήριξή τους στο πρόγραμμα από την πρώτη στιγμή.

Η τελετή απονομής των Healthcare Business Awards 2020 πραγματοποιήθηκε από την Boussias Communications και το Health Daily. Ο θεσμός επιβραβεύει τις επιχειρήσεις, τους φορείς, τους συλλόγους ασθενών και τους οργανισμούς του κλάδου της Υγείας για τις βέλτιστες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις, τις αναπτυξιακές και επενδυτικές πρωτοβουλίες, τις συνέργειες καθώς και τις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Η εκδήλωση, προσαρμοζόμενη στις απαιτήσεις της εποχής και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας, υλοποιήθηκε με τη μορφή φωτογράφησης και τη συμμετοχή των νικητών και της κριτικής επιτροπής.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις ομάδες μας! Μέχρι τα επόμενα!

Comments
Social
swpvg